Digitális nyomtatás Békéscsabán

Reproform

Kapcsolat

Üzemeltető:
Reproform
Nyomdaipari Betéti Társaság

Székhely, iroda: 
5600 Békéscsaba,
Gyóni Géza u. 21. fszt. 4.

Telefon:
06 66 333-427
06 30 249-3342

Cégjegyzékszám: 
04-06-004600

Adószám: 
20870788-2-04

E-mail:
munka@reproform.hu

Nyitvatartás:
hétfőtől péntekig
8.30–16.30

Bemutatkozunk

Reproform = reprodukció és formakészítés, azaz a nyomtatásra és az azt megelőző műveletekre utaló mozaikszó. Ezzel az elnevezéssel indítottuk vállalkozásunkat 1997 februárjában.

Kezdetekben békéscsabai kis nyomdák grafikai és nyomdai előkészítési munkáit vállaltuk, illetve helyi újságok, időszaki kiadványok tördelését, szerkesztését végeztük. Az évek múltával megrendelőink köre folyamatosan bővült, a nyomdák mellett egyre több vállalkozó és kisebb-nagyobb cég fordult hozzánk grafikai szolgáltatásokért. Terveztünk névjegykártyákat, logókat, kártyanaptárakat, szórólapokat, plakátokat, könyveket, brossúrákat, molinókat és bármilyen egyéb kiadványt, amire igény mutatkozott.

2010-ben beszereztük első digitális nyomdagépünket és elkezdtünk komplett nyomdai kivitelezésben is gondolkodni.

Mára ez a tevékenységünk meghatározóvá vált. Konica Minolta és Xerox nagy teljesítményű nyomdagéppel is rendelkezünk. Emellett az utómunkálatokra is nagy hangsúly fektetünk (vágunk, hajtogatunk, biegelünk, perforálunk, kivágóplotterezünk, fóliázunk, aranyozunk, laminálunk, spirálozunk stb.). Viszonteladóknak kedvezményesen nyomtatunk!

Ha Önnek is nyomdai munkára van szüksége, kérem, keressen minket elérhetőségeink valamelyikén, mivel nekünk is fontos, ...hogy mindig elégedett legyen!

Üdvözlettel:

Rigler Attila
ügyvezető